Materiale Google

År
2010

Brug for inspiration til materialer?
I snart fire år har 3XN’s udviklingsafdeling GXN arbejdet med udvikling af nye teknologier og materialer. Den viden er nu gjort tilgængelig i en database, hvor man kan gå ind og søge på kategorier, funktionaliteter eller materialefamilier.

'Der er en hastigt voksende verden af nye materialer. Vores forestillinger om, hvad man kan bruge materialer til, ændrer sig hele tiden, så det kan være svært at holde sig opdateret. Derfor har vi lagt resultatet af vores research ud Materiale Google’, siger udviklingschef Kasper Guldager Jørgensen.

Vi tror på at dele viden
Databasen er tænkt som en form for videndeling, hvor alle kan kommentere de enkelte materialers egenskaber og selv foreslå materialer, som vil være relevante for databasen. Brugerne kan også tilmelde sig et nyhedsbrev, så de automatisk får et nyhedsbrev for hvert femte nye materiale, som bliver lagt på.

'I databasen kan man både læse om, hvad der sker indenfor for eksempel glas eller foretage en mere overordnet søgning på bæredygtige materialer. Vi har lagt vægt på at få de materialer, som overrasker og rykker ved forestillingerne om, hvad der i dag er muligt. For eksempel vil man ved en søgning på translucent opdage, at det ikke kun er glas, akryl og plastic som dukker op som mulige materialer, men også en række forskellige kompositter og beton', siger Kasper Guldager Jørgensen.

Gode råd til opsætning
Databasen er sat op til 3XN’s computere, men med den rigtige opsætning på pc’en er det muligt at være med, selvom du ikke har din daglige gang på tegnestuen. Material Google er sat på til at fungere på explorer, hvis grafikken ikke vises korrekt brug kompatibilitetsvisning under ’funktioner’.

Besøg Materiale Google HER
København, Danmark
2010

info text

X > <