SplineTEX bord

År
2012

SplineTEX bord design
GXN har samarbejdet med superTEX om at designe et bord ved at bruge splineTEXs egenskaber. GXNs design filosofi er at lave design, der kombinere form i en unik dialog mellem materiellets potentialer og nye produktionsmetoder. I bord designet kombineres splineTEX evne til at danne en frit formet tredimensionel struktur med et design der fiksere og fastlåser delene så den nødvendige stabilitet af bordet opnås.

Materialets potentieller
De frit formbare, strukturelle kompositrør introducere en helt nye metoder til at forme fiber forstærkede rør. Denne fremgangsmåde muliggøre fremstillingen af stærke, dobbeltkurvede rør struktur uden behov for dyre formværktøjer. I sin fleksible fase kan rørene let formes. I det andet trin, efter at røret er hærdet, kan de anvendes til strukturelle formål.

Design metode
Designet er drevet af et ønske om at udnytte splineTEXs egenskabers og designe et bord med en form og et udtryk, der kun kunne opnås ved anvendelse af splineTEX rørene og den associerede fremstillingsteknik. I det endelige design mødes produktionsmetoden og den materielle egenskaberne i et design, der leger med tanken om en kontinuerlig, tredimensionel linje.

Flere oplysninger om splineTEX og superTEX her
Telfs, Østrig
2012

info text

X > <